Labdarúgás

2024.09.03. 13:36

Rosszul lett a partjelző Besenyőtelken, sérültnek segített a futballista Domoszlón

Két játékvezetővel fejeződött be a három bíróval indult mérkőzés Besenyőtelken, míg Domoszlón a solymosiak edzőjétől járt az elismerés a hazaiak labdarúgójának.

Bódi Csaba

Lukovszki Bálint (balról, szemben) sportszerűségből jelesre vizsgázott

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A Heves vármegyei I. osztály 4. fordulójában rendezett Besenyőtelek SC–Marshall-ASE mérkőzést (1–3) követően a vendégek edzője tért ki a nem szokványos esetre.

– Szeretném kiemelni a játékvezetőt, hiszen egy nem várt szituáció után nagyszerűen kézben tartotta és hiba nélkül hozta le a mérkőzést – nyilatkozta lapunknak az andornaktályaiak trénere. 

Kovács Zsolt Orosz Fruzsina munkáját dicsére, aki a második félidőben asszisztensként már csak Csathó Zsoltra számíthatott. Történt ugyanis, hogy a másik partjelző az első játékrészben rosszul lett, hányt, így nem tudta folytatni tevékenységét. Pápista Norbert feltehetőleg a nagy hőség miatt gyengült el, szerencsére nagyobb baj nem érte. 

Domoszlón Lukovszki Bálint cselekedete került a fókuszba. A házigazdák játékosát a Gyöngyössolymossal szembeni vármegye II.-es találkozón (7–3) mutatott gyors és helyes döntése okán emelte ki a látogatók szakvezetője.

– Külön köszönet jár a hazai csapatban játszó Lukovszki Bálintnak, aki segítséget nyújtott sérülést szenvedett játékosunknak – fejezte ki háláját Papp Géza.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában