Erősport

2 órája

Body-Fit Andornaktálya: két világbajnoki cím Nagyszombatból

Sérülések miatt a felkészülés és a versenyzés sem teljesen úgy alakult a Body-Fit Andornaktálya indulóinak, ahogy azt tervezték a GPC Erőemelő Világbajnokságon.

Bódi Csaba

– Az erőnléttel nem volt probléma, de sérülés miatt a várt teljesítmény elmaradt. Maga a verseny pörgösen zajlott, minden stimmelt – tájékoztatott az andornaktályai klub edzője és versenyzője, Tóth József.

Ezzel együtt két világbajnoki címet gyűjtött a Body-Fit három képviselője a szlovákiai Nagyszombatban (Trnava) rendezett vb-n. 

Az egyik elsőséget Sándor Dániel könyvelhette el, akik a sérülése ellenére nagyon jól ment, a másik aranyérmes Kotrócz Zsolt pedig új egyéni csúccsal állt a dobogó tetejére. Tóth József másképp tervezte a világbajnoki szereplést.

– Sajnos csak a kezdő fogás volt meg, a fájdalom miatt ki kellett szállnom a versenyből. De legalább nem üres kézzel jöttem haza, mert a bronzérmet azért sikerült elhozni – mondta Tóth József.

Az andornaktályaiak eredményei

Teen II. korcsoport, –90 kg súlycsoport:
1. Sándor Dániel 115 kg 
Masters IV. korcsoport, –90 kg súlycsoport:
1. Kotrócz Zsolt 160 kg
Masters III. korcsoport, –100 kg súlycsoport:
3. Tóth József 190 kg

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában