Vízilabda

2 órája

Digi-Eger: a hölgyek építkeznek tovább

Innentől csak a hazai OB I.-es pontvadászat áll a fókuszban dr. Sike József együttese számára.

Heol.hu

A fiatal egriek sokat tanulhattak a nemzetközi mérkőzésekből

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A Digi-Eger csapata 13–4-re legyőzte a francia Grand Nancyt a női Eurokupa görögországi selejtezőtornájának utolsó játéknapján, vasárnap. 
A vármegyeszékhelyieknél Lendvai Natasa hét góllal vette ki részét a sikerből. Csapata két győzelemmel és két vereséggel zárt, de nem jutott tovább, mert az utolsó mérkőzésen Gangl Edina görög együttese, a Panioniosz 9–6-ra legyőzte a házigazda Glifadát. 

A két ötcsapatos csoportból az első három, a négycsapatosból pedig az első két helyezett jut tovább a negyeddöntőbe.

– Saját kezünkben volt a sorsunk, azonban úgy látszik, hogy ezt nem tudtuk most megoldani – értékelt a klubhonlapnak az egriek vezetőedzője, dr. Sike József. 

– Kovács-Csatlós Szilágyi Dorka hiánya egyértelműen látszott, nélküle nagyon nehéz, rendkívül hiányzott nekünk, mint a csapat vezére és egyik legjobbja egyaránt. Csak a III. Kerület ellen kellett volna nyerni, de ez nem sikerült. Építkezünk és dolgozunk tovább. Nagyon fiatalok vagyunk, ez az év a befektetett munkáról szól. Innentől csak a bajnokság áll a fókuszban, mindent megteszünk, hogy eredményesen szerepeljünk.

Eredmények, selejtezőkör, A csoport: Digi-Eger–Grand Nancy AC (francia) 13–4 (3–2, 4–1, 3–1, 3–0), ANC Glifada (görög)–Digi Eger 10–4 (2–1, 3–1, 3-2, 2–0), III. Kerületi TVE–Digi-Eger 13–11 (2–1, 1–5, 5–3, 5–2), Digi-Eger–Panioniosz GSS (görög) 11–10 (2–2, 3–3, 3–3, 3–2).
További eredmények: III. Kerületi TVE–Grand Nancy AC 21–12, ANC Glifada–III. Kerületi TVE 14–5, III. Kerületi TVE–Panioniosz GSS 17–14 – ötméteresekkel.
Az A-csoport végeredménye: 1. ANC Glifada 9 pont, 2. III. Kerületi TVE 8, 3. Panioniosz GSS 7, 4. Digi-Eger 6, 5. Grand Nancy AC 0. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában