Vízilabda

2 órája

Digi-Eger: győztes bajnoki nyitány a fővárosban

Potor Petra személyében 17 éves újoncot is avatott dr. Sike József a 2024/25-ös bajnoki nyitányt jelentő III. Kerületi TVE elleni mérkőzésen.

Heol.hu

Szilágyi Dorottyáék a gyengébb kezdést követően feljavultak

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A női OB I. 1. fordulójának mérkőzésén:

III. KERÜLETI TVE–DIGI-EGER 7–13 (2–0, 2–2, 1–7, 2–4)
Budapest, III. Kerületi TVE uszoda. V.: Csanádi Zs., Sajben N.
III. KERÜLET: Pecz E. – Keresztes A., Török D. 1, Ráski L. 1, Kiss P. 2, Rajna E. 2, Gyöngyössy A. Csere: Bárány L., Tóth Zs., Lakatos A., Blága M., Hajdú R., Nagy J. 1. Edző: Lukács Dénes
EGER: Torma L. – Szilágyi D. 2, Sóti L., Horváth Zs., Pogonyi B. 2, Weston, Szellák Cs. 2. Csere: Borsi I. 3, Parkes 2, Borsos B., Horváth L., Lendvai N. 2, Potor P. Edző: dr. Sike József
GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 13/4, ill. 11/4.
ÖTMÉTERESBŐL: 1/1, ill. 1/1.
KIPONTOZÓDOTT: Sóti L. a 21., Gyöngyössy A. a 22., Horváth L. a 30. percben.
Rebecca Parkes a szezonban először játékra jelentkezett az egrieknél. A válogatott centerre a nyári világversenyeket követően több hetes regeneráció várt, a visszatérését most látták időszerűnek a szakemberek. Potor Petra személyében újoncot is avatott dr. Sike József, a 17 éves szélső először kapott lehetőséget a felnőttek között.
A második negyed végéhez közeledve már 4–1-re vezetett a fővárosi gárda, amivel alaposan ráijeszthetett az egriekre. Pogonyi Bíborék a folytatásban ellentmondást nem tűrő játékkal fordították a maguk javára a találkozót, a végére fölényessé téve győzelmüket.
KÖVETKEZIK: Valdor Szentes–Digi-Eger, október 12., szombat, 18.00.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában