Vízilabda

3 órája

Digi-Eger: szerda esti vendégség a Szőnyi úton

Hétközi idegenbeli fellépés vár az egriekre a férfi OB I. 2. fordulójában.

Heol.hu

Az egriek most nem napfényben, hanem világítás mellett játszanak

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

BVSC (8.)–DIGI-EGER (6.)

Budapest, Szőnyi út, szerda, 20.00. V.: ifj. Kenéz, Tóth K.
Jászberényi Gábor egri tanítványai már két bajnoki mérkőzésen jutottak túl, míg a  fővárosiak ezúttal kezdik a 2024/25-ös idényt. A vendégek az elmúlt hétvégén a Pécs elleni, a 4. fordulóból előrehozott találkozót 10–8-ra megnyerték, míg korábban 15–8-ra kikaptak a szolnokiaktól. Mindkét párharcot hazai környezetben játszották az egriek, vagyis a BVSC elleni fellépés jelenti a szezon első idegenbeli összecsapását. 

– Szeretnénk megismételni azt, ahogyan játszottunk a Magyar Kupában a BVSC ellen

Tisztában vagyunk azzal, hogy milyen játékerőt képviselnek a hazaiak, azonban azon leszünk, hogy szoros meccset játszunk velünk. Mi mindenképp frissebbek leszünk, a hangulat is jó az edzéseken, jót tett a Pécs elleni győzelem. Most van két meccs a héten, de a Szeged elleni ütközet ott van a célkeresztben – modta a klub honlapjának Jászberényi Gábor.

A meccs esélyesének az Eurokupa főtábláján szereplő, a nyártól már az olimpiai bajnok Varga Dániel irányította zuglóiak számítanak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában