Vízilabda

2 órája

Digi-Eger: megvan a szezon első győzelme

A 4. fordulóból előrehozott mérkőzésén szerezte meg idénybeli első győzelmét az egri gárda a férfi OB I.-ben.

Heol.hu

Az egriek nemcsak céloztak, rendre a kapuba is találtak

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

DIGI-EGER–PÉCSI VSK 10–8 (2–3, 4–2, 3–2, 1–1)

Eger, Dr. Bárány István Sportuszoda. 50 néző. V: Csanádi, Rubos.
EGER: Morvacsik – Szalai 2, Rádli 1, Gólya 1, Sári 2, Salamon, Molnár G. Csere: Ádám E. 3, Berényi, Dóczi 1. Edző: Jászberényi Gábor.
PÉCS: Gelencsér – Rogac 2, Lajkó, Andrin, Reisz 1, Vidovenyecz, Imre K. 1. Cserék: Holl 1, Némethy 2, Kókai, Szabó G. 1. Edző: Zlatko Rakonjac.
GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 9/5, ill. 7/3
GÓL–ÖTMÉTERESBŐL: 1/1, ill. 2/0
KIPONTOZÓDOTT: Gólya (22. p.)
KIÁLLÍTVA (VÉGLEG, CSERÉVEL): Andrin a 6. , Lajkó a 28. percben.

JÁSZBERÉNYI GÁBOR: – Azt kértem a csapattól, hogy védekezésben és támadásban is dinamikusan játsszunk. A körülmények nem voltak a legideálisabbak, talán ennek tudható be, hogy elég sokat hibáztunk. Különösen hátul, a védekezés csiszolására lesz még szükség az elkövetkezendőkben.
ZLATKO RAKONJAC: – Amíg az elején bírtuk a tempót az Egerrel, addig nem volt gond. Sajnos a két cserés kiállítás is hozzájárult, hogy a végére döntő fölénybe kerülhettek a hazaiak. Tavaly is kikaptunk itt, de ez a vereség már közelebb állt ahhoz, hogy elkerüljük ezt a kellemetlen helyzetet. Ne felejtsük el, ami nagyon fájó, hogy két ötméterest is kihagytunk. Ezzel együtt gratulálok az Egernek!

A bajnokság állása

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában