Labdarúgás

2 órája

Eger SE: ha bemegy Tóth Levente Milán szabadrúgása...

Az Eger SE az éllovas DEAC csapatát fogadva őrizte meg hazai veretlenségét az NB III. Északkeleti csoportjnak 13. fordulójában.

Bódi Csaba

Bukrán Erik bravúrjai is kellettek az egri pontszerzéshez

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

EGER SE–DEAC 0–0

Eger, Szentmarjay stadion, 160 néző. V.: Práth Dávid (Punyi, Benkő).
EGER: Bukrán – Debreczeni, Valkay, Nagy-Kolozsvári, Lencsés, Major (Kis-Orosz, 92.)– Kozma, Zvara – Tóth L. M, Koczka (Hamar, 63.), Sós (Illés, 63.). Vezetőedző: Simon Antal.
DEAC: Tóth I. D. – Papp, Herczku, Vincze, Lakatos – Soltész – Szabó L. (Kereszti, 81.), Sándor (Tochukwu, 63.), Kelemen (Kun Á., 46.), Al-Sheraji (Jankelic, 64.) – Tóth II. D. (Lénárt, 91.). Vezetőedző: Urbin Péter.

A 92. percben Tóth Levente Milán szabadrúgása a felső lécen csattant, előtte nem sokkal pedig Lencsés Balázs gólját nem adta meg a játékvezető. Az éllovas három komoly helyzete során kétszer Bukrán Erik bravúrja kellett a pontszerzéshez.

JÓK: Bukrán, Debreczeni, Valkay, ill. Szabó L., Herczku, Soltész.

Mester(i) mondatok

SIMON ANTAL: – Sakkjátszmához hasonlító mérkőzésen lényeges szempontot jelentett, hogy türelmesek legyünk. Fontos volt, hogy ne nyíljunk is, viszont szerettünk volna gólt is rúgni. Erre inkább az első félidőben nyílt több lehetőségünk. Jó mérkőzésen, fegyelmezett játékkal, igazságos döntetlent sikerült elérni.

URBIN PÉTER: – Több helyzetet alakítottunk ki, de a mai napon nem éreztem magunkban azt az átütőerőt, mint a korábbi, hasonlóan szoros meccseinken. Ma valahogy tompábban voltunk és emiatt nem sikerült bevinni a győztes találatot. De nem vagyunk elkeseredve, mert vannak ilyen mérkőzések is. Nem rossz csapat az Eger, elég stabil eredményeket hoznak, és ma is ezt bizonyították. Meg volt az esélyünk a győztes gólra, de nem tudtuk megszerezni, így meg kell elégedni az egy ponttal.

Forrás:  Heves Megyei Hírlap 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában