Labdarúgás

2 órája

A Hatvan–Füzesabony vármegyei rangadón Kaló István fejese döntött

Füzesabonyi győzelemmel ért véget az NB III. Északkeleti csoportja 13. fordulójának Heves vármegyei rangadója Hatvanban.

Füzesi Bálint

Kaló István (a labdával) szerezte az FSC győztes gólját

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

FC HATVAN–FÜZESABONYI SC ERŐSS ÚT 0–1 (0–1)

Hatvan, Népkerti Sporttelep, 300 néző. V.: Bálint Dániel (Szabó F., Vilmányi S.).
HATVAN: Menczeles – Nathaniel, Nagy Zs., Tóth O., Karácsony – Retter (Bartos N., 64.), Kapitány (Nagy A., 84.), Kitl K., Dinka – Burzi (Szabó Sz., 84.), Polgár P. (Vince A., 72.). Vezetőedző: Zoran Szpisljak. 
FÜZESABONY: Slakta – Bocsi (Ambrus, 40.), Tarnóczi, Orosz, Nagy Á. (Kiss Á., 79.) – Juhos, Nagy G. (Ujvári, 28.) – Nagy M., Kaló (Szanku K., 79.), Vajda (Oláh N., 79. – Hajnal. Vezetőedző: Jeney Gyula.

Megemlékezéssel kezdődött az FC Hatvan–Füzesabony SC-Erőss út NB III-as megyei rangadó. A házigazda klub elnöke, Ofella Zoltán beszédében nagy tisztelettel adózott a 44 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt füzesabonyi névadó szponzor és sportvezető, Erőss Róbert emlékének; felidézte futballistamúltját, vállalkozását, mecénás szerepét, a barátságukat, illetve a köztük zajló utolsó beszélgetést is. Erőss Róbertet családtagjai és barátai képviselték a játéktéren tartott nekrológ során.

Forrás: Heol Sport facebook oldal

A találkozó végig kemény játékot hozott, már az első húsz percben látszott, hogy nem a játék szépsége fog dominálni ezen a napon. A félidő közepén Kaló István szép fejesével vezetéshez jutott a Füzesabony, amelyet a hátralévő időben kellő agresszivitással, sok fault-al védelmezett, emellett néhány kontrával veszélyt is okozott. A hatvaniak mindössze Retter Szilárd és Burzi Alex révén veszélyeztettek, de az átütőerő hiányzott a támadójátékukból, sőt, Tóth Olivér kiállítása után még nehezebb helyzetbe kerültek. A Füzesabony a megyei rangadón fontos győzelemmel emlékezett Erőss Róbertre.

GÓL: Kaló I. (22.).
KIÁLLÍTVA: Tóth O. (58.).
JÓK: senki, ill. Kaló I., Vajda Á., Hajnal G.

Mester(i) mondatok

ZORAN SZPISLJAK: – Gratulálok a füzesabonyiaknak, mindent beleraktak a meccsbe, ami kellett. Sajnos a mi játékosaink igazából nem nőttek fel a mai feladathoz és a második félidőben még nehezebb helyzetbe hoztuk magunkat, amikor emberhátrányba kerültünk. Nagyon remélem, hogy a játékosok át fogják értékelni a mai találkozót és a jövőben kevés ilyen meccset fogunk játszani.
JENEY GYULA: – Az Erőss Róbert halála utáni dolgok miatt még keressük önmagunkat és a motivációt, hogy a folytatásban milyen szerepünk lesz, de ez nem befolyásolhatja az edzéseket és a meccseket. Egy ideje már mondom, hogy kellenek a bravúrok, mert több van a csapatban. A ki-ki meccsekből viszont már jól jövünk ki, ezt ma is láthattuk, azt viszont sajnálom, hogy nem tudtuk korábban lezárni a mérkőzést. Más játékosokat használtunk ma, mint korábban, de nagyon biztató volt a játékunk a jövőre nézve. 

Forrás:  Heves Megyei Hírlap 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában