Torlódás az autópályán

1 órája

Karambol történt az M3-ason

A Nyíregyháza felé vezető oldalon, Gyöngyöshalász közelében karambolozott két autó.

Heol.hu

Két személyautó karambolozott az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, a 75-ös kilométerszelvénynél, Gyöngyöshalász közelében vasárnap este. Az egyik jármű egy lakókocsit vontatott. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat. Az érintett sztrádaszakaszon forgalomkorlátozásra, torlódásra kell számítani - a katasztrófavédelem oldala.

Karambol történt az M3-as autópályán, Vásárosnamény irányába, a Halászaranyosi pihenőnél. A 75-ös kilométerénél a forgalom csak a leállósávon tud haladni. Torlódásra készüljenek! - figyelmeztet az Útinform. 
Hozzáteszik: az ellenkező oldalon, Hatvan térségénél baleset történt, ami miatt a 47-es kilométernél a sávelhúzásos terelésnél Budapest irányába csak egy sáv járható. A torlódás meghaladta a 3 kilométert.

A rendőrség is megerősítette, hogy két autó ütközött össze az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán. A forgalom a leállósávon halad, nincsen útlezárás, csak korlátozás. Személyi sérülés is történt - adta hírül Soltész Bálint, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

(Főoldali képünk illusztráció: Shutterstock.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában