Labdarúgás

2 órája

Győzelmével a Heves II.-Tarnaméra fellépett a dobogóra

A Heves vármegyei II. osztály 11. fordulójának egyetlen vasárnapi mérkőzése után a Heves II.-Tarnaméra csapata már a harmadik helyről várhatja a folytatást.

Heol.hu

A Poroszló ellen másképp alakult az állás, mint azt az eredményjelző mutatja

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

HEVESI LSC II.-TARNAMÉRA–POROSZLÓ SE 2–0 (0–0)

Tarnaméra, 100 néző. V.: Molnár Dániel (Derda N., Németh M.).
TARNAMÉRA: Ficsór A. – Farkas J., Ugrai A., Kovács E. (Szabados Zs., 46.), Hegedűs G. (Molnár B., 62.), Csala D., Kató B., Ugrai I., Gacsal B. (Balogh M., 46.), Kiskartali M., Somodi K. Edző: Sárándi Milán.
POROSZLÓ: Nagy I. – Demjén D., Tuza Zs., Pengő Zs. (Vadász G., 46.), Vadnai B. (Orosz M., 75.), Tari B., Lőcsei V., Balogh A. (Cantarella Gy., 83.), Hajdu I. (Csala B., 85.), Pukoli J., Farkas O. Játékos-edző: Menyhárt Attila.
GÓL: Demjén D. (66. – öngól), Csala D. (75.).
JÓK: Kiskartali M., Csala D., ill. mindenki.

SÁRÁNDI MILÁN: – Gyengébb játékkal is sikerült itthon tartani a három pontot. Mindkét csapatnak gratulálok, további sok sikert kívánok a poroszlói csapatnak.
MENYHÁRT ATTILA: – Nem kezdtük jól a mérkőzést. Húsz perc után átvettük az irányítást, de sajnos két egyértelmű 11-est sem kaptunk meg, amit az ellenfél is elismert. Szünet után veszélyesebbek voltunk, de nem rúgtuk be a helyzetünket, utána pedig a rossz kapuba találtunk be. Innentől már visszaesett a meccs tempója, de az összkép alapján rászolgáltunk volna egy pontra. Gratulálok a hazaiaknak!

A bajnokság állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában