Celebmustra

2 órája

5 hevesi híresség, 5 poszt - egy új videóklip, tökfaragás és egy kecskefarm meglátogatása

Megnéztük, mi történt vármegyénk celebjeivel az elmúlt héten.

Heol.hu

A domoszlói Road zenekar a héten forgatott egy új videóklipet. Hamarosan érkezik az új lemez, de még az előtt érkezik egy vadiúj dal - ÉLJ A MÁNAK - amely az album legvidámabb, legpozitívabb dala - írják a bejegyzésükben. 

Az egri modell, Oczella Eszter vendége volt a Fitparade gym sportfesztiválnak, melyen szurkolhatott a versenyzőknek. Versenyzőknek, akikkel nem is olyan régen még én is megosztottam a színpadot, akikkel együtt sírtunk, versenyeztünk és örültünk egymás sikerének - említi Instagram oldalán.

Testvére, Oczella Krisztina bemutatja Instagram videójában egy egész napi étkezését. Ha szeretnél egészséges ételeket összedobni, viszont kevés az időd akkor ez a videó most neked is szól! - írja.

Az énekesnő és dalszerző Miss Mood töklámpásokat készített a családjával. Neked melyik tök lett a kedvenced? - kérdezi a közösségi oldalán.

A gyöngyösi influenszer, Molnár Miléna bejegyzésében egy kecskefarmra látogatott el, ami Piliscséven található. Ha kirándulni van kedvetek, egyszer látogassatok el ide, vasárnap délelőttönként piacot tartanak - írja posztjában. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!