Kézilabda

3 órája

HE-DO B. Braun Gyöngyös: Bíróék eltüntetnék a különbségeket

Szombaton 17 órától a Mol Tatabánya KC együttesét fogadja a HE-DO B. Braun Gyöngyös.

Sike Károly

Bíró Balázs nehéz meccsre számít

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

A férfi NB I. 5. fordulójának mérkőzése:

HE-DO B. BRAUN GYÖNGYÖS (10.)–MOL TATABÁNYA KC (5.)
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok, szombat, 17.00. V.: Hargitai G., Markó G. Tv.: M4 Sport
A mátraaljai gárda idei egyetlen győzelmét a harmadik fordulóban a Komló ellen aratta (29–25), míg a Csurgóval szemben döntetlenre végeztek (29–29) Martin Potiskék. Mindkét hazai mérkőzésén veretlen marad a gyöngyösi gárda, miközben Szegeden és legutóbb Győrben nem termett babér.

– Igyekeztünk a lehető leghasznosabban tölteni a bajnoki szünetet, és feltöltődni az előttünk álló hetekre – fogalmazott a gyöngyösiek vezetőedzője, Bíró Balázs a klubhonlapnak. – A Tatabánya nagyon megerősödött a nyáron, komoly minőséget képviselő külföldi játékosok érkeztek a csapathoz, nagyon magas, fizikálisan erős védőfallal, és jó kapusokkal rendelkeznek. A mi keretünk nem tekinthető komplettnek, de azt már megtanultuk, hogy a pályán még ebben a helyzetben is el lehet tüntetni szinte minden különbséget. Ezúttal is arra törekszünk, hogy meglepetést okozzunk. Reméljük, hogy telt ház lesz, és szurkolóinktól ezúttal is minden segítséget megkapunk.
A bajnokságban négy fordulót követően két győzelemmel és két vereséggel álló Tatabánya az Európa Ligában a cseh HC Baník Karviná ellen kezdte meg szereplését. Gyöngyösre egy héttel a 28–27-es győzelmet követően érkeznek.

A Gyöngyösi Kézilabda Klub a mérkőzés bevételével a Magyar Rákellenes Liga Gyöngyösi Alapszervezetét támogatja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában