Vízilabda

1 órája

Női Magyar Kupa: a Digi-Egernek a negyeddöntő jelentette a végállomást

Búcsúzott a BENU Női Magyar Kupa további küzdelmeitől a Digi-Eger. A negyeddöntős párharcot kettős győzelemmel nyerte a BVSC-Manna ABC együttese.

Heol.hu

Az egri Rebecca Parkes (4) és társai nem tudtak érvényesülni

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

A BENU Női Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján:

BVSC-MANNA ABC–DIGI-EGER 11–9 (2–1, 2–4, 2–0, 5–4)
Budapest, Szőnyi út. V.: Berki A., Juhász T.
BVSC: Kakas K. – Mészáros-Farkas K. 3, Tóth Fruzsina 1, Kolarova 1, Petik P. 3, Kele N., Dömsödi D. Csere: Tóth Frida, Dobos Cs., Ármai Z. 1, Pőcze P. 2, Koltay N. Vezetőedző: Stieber Mercedes
EGER: Torma L. – Borsi I., Parkes, Sóti L., Weston 1, Szellák 2. Csere: Katona Zs., Horváth L. 1, Horváth Zs. 1, Lendvai 2, Pogonyi 2. Vezetőedző: dr. Sike József
GÓL–EMBERELŐNYBŐL: 11/4, ill. 14/5.
ÖTMÉTERESBŐL: 1/0, ill. 1/1.
KIPONTOZÓDOTT: Dömsödi D. a 21., Pogonyi a 24. percben.
A negyeddöntő első, egri mérkőzésén még medencébe ugrott a vállsérüléssel bajlódó Kovács-Csatlós Szilágyi Dorottya, a fővárosban azonban már nem számíthatott rá dr. Sike József. A válogatott szélső hiányát megérezte az egri gárda, amely a második negyed végén 4–5-ös állásnál vezetett utoljára. A BVSC a folytatásban már nem ismert pardont, s a szombati 7–6-os egri győzelmet követően hazai pályán is felülmúlta Szellák Csengééket.
Egy évvel ezelőtt a Ferencvárossal szemben szintén a negyeddöntő jelentette a végállomást a Magyar Kupában az egri nőknek.

DR. SIKE JÓZSEF: – Nagyon jól küzdöttek a lányok, egy szavam sem lehet a teljesítményükre. Kovács-Csatlós Szilágyi Dorottya nélkül ezúttal ennyire futotta, de hangsúlyozom, egy rossz szavam nem lehet a lányokra, ők mindent megtettek.
TOVÁBBJUTOTT: a BVSC-Manna ABC kettős győzelemmel, 18–15-ös összesítéssel.

A négyes döntő mezőnye
BVSC-Manna ABC, UVSE Helia-D, FTC-Telekom, Dunaújvárosi FVE

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában