Kék hírek, bulvár

2014.06.17. 15:10

Csalók járják a várost: hívja a rendőrséget, ha találkozik velük!

Az állítólagos szakemberek kezdetben alacsony árat kínálnak a munkáért, majd végezetül több tízezer forintot kérnek a vízelvezetők tisztításáért.

HEOL

A gyöngyösi önkormányzattal kötött nem létező megállapodásra hivatkozva csatornatisztítást vállaló cég munkatársai járják Gyöngyöst, több házba is becsöngetve.

Egy lakossági bejelentés szerint az állítólagos szakemberek kezdetben alacsony árat kínálnak a munkáért, majd végezetül több tízezer forintot kérnek a vízelvezetők tisztításáért. Szemtanúk elmondása szerint az átveréssel próbálkozó szakemberek egy céglogó nélküli, hatszemélyes platós kisteherautóval járják a várost, amin egy víztartály van.

Sem a polgármester, sem az önkormányzat nem kötött szerződést külsős céggel annak érdekében, hogy gondoskodjon a csatorna karbantartásáról.

A Gyöngyösön csatornahálózat tisztítást végző Városgondozási Zrt. vezérigazgatója elmondta, a cég munkatársai jelenleg nem végeznek csatornatisztítást a városban.

A gyöngyösi önkormányzat arra kéri a lakosságot, hogy a fentihez hasonló jellegű csalási próbálkozások esetén értesítsék a rendőrséget a 112-es telefonszámon, ne adjanak pénzt a csalóknak, és ne engedjék be őket az otthonukba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!