Kék hírek, bulvár

2011.02.28. 17:25

Halálos támadás: megölték a kutyák az idős férfit

Egy rózsaszentmártoni férfira az utcán támadt három kutya. A 88 éves ember a helyszínen életét vesztette.

HEOL

A lakása előtt, az utcán támadt meg egy rózsaszentmártoni 88 éves férfit három kutya hétfőn délután negyed öt körül. Az idős férfi az elszenvedett sérülések következtében a helyszínen életét vesztette. Az elsődeleges adatok alapján a három nagytestű állat az áldozat szomszédjáé.


A Hatvani Rendőrkapitányság kiérkező rendőrei az egyik kutyát kilőtték, egyet megsebesítettek, a harmadik elmenekült. Az állatok befogása valamint a helyszíni szemle folyamatban van - tájékoztatott Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő.

Sipos Jánosné, a település polgármestere nem sokkal az eset után értesült a történtekről, megdöbbentették a hallottak. Munkatársunkank elmondta: az áldozat egy közlékeny, jókedélyű egyedül élő idős férfi.
Meg nem erősített információink szerint a bácsit rottweilerek támadták meg a József Attila utcában, és a combját teljesen szétmarcangolták. Többen azt beszélik, a férfi feltehetően infarktust kapott, amikor az ebek nekirontottak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!