Kék hírek, bulvár

2013.02.02. 09:42

Súlyos balesetek, ittas sofőrök

Sirok belterületén egy tehergépkocsi árokba sodródott, Eger és Kerecsend között pedig egy kisbusz borult a tetejére. Mindkét sofőr ittasan vezetett.

HEOL

drinking beer while driving car

Fotó: rgb

Sirok belterületén közlekedett pénteken a délutáni órákban egy férfi tehergépkocsijával, amikor feltehetően egy balra ívelő útszakaszt követően elveszítette a jármű irányítása feletti uralmát és a vízelvezető árokba sodródott. Ott egy járműbehajtó beton hídjának ütközött, majd tetejére borulva állt meg. A járművet vezető férfi súlyos sérülésekkel került kórházba - közölte Soltész Bálint r. őrnagy.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, hogy a férfival szemben – sérülései miatt -  alkoholszonda alkalmazása nem volt lehetséges, azonban szóban úgy nyilatkozott, hogy szeszesitalt fogyasztott a gépjárművezetés megkezdése előtt.

A szóvivő arról is tájékoztatta portálunkat, hogy szombaton reggel Eger és Kerecsend között egy férfi közlekedett egy kisbusszal, amikor a jármű – az eddigi adatok alapján – az úttesten megcsúszott, majd a tetejére borulva került nyugalmi helyzetbe. A baleset során sem a jármű utasai, sem annak vezetője nem szenvedtek személyi sérülést, azonban a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. Mindkét baleset kapcsán az Egri Rendőrkapitányság indított eljárást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!