Közélet

2015.11.01. 09:55

Adomány a német tartalékosoktól

Nem először hoztak adományt a német tartalékosok az egri kórháznak.

J. H.

Több, mint húsz állítható kórházi ágyat, infúziós állványokat, masszázs ágyat, matracokat, televízió készülékeket, textíliákat tartalmazott az az adomány, melyet péntek reggel adtak át a Markhot Ferenc Kórháznak a német tartalékosok.
A tárgyak főként a Mozgásszervi Rehabilitációs osztályra kerülnek majd, valamint azokra a helyekre, ahol már szükségessé vált a régi berendezések cseréjére. A Bundeswehr Tartalékos Szövetség Unterfranken Megyei Szervezete és a Magyar Tartalékos Szövetség Heves Megyei Szervezete hosszú évek óta építi kapcsolatát egymással és már több alkalommal segítették a kórházat. A kamiont a tartalékosok vezetője Munkácsi Sándor, Dr. Tóth Ildikó főigazgató és Nagy Mária gazdasági igazgató és a kórház dolgozói fogadták, az új eszközöket a Markhot Ferenc Kórház Támogatására Alapítvány vette át. [caption id="" align="alignleft" width="430"] Ágyak, állványok, televíziók érkeztek az egri kórházba péntek reggel Fotó: Korsós Viktor
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!