Közélet

2015.11.01. 14:21

Önkéntesek festettek a hatvani kórházban

Idén ősszel már másodszor segítettek a Samsung önkéntesei a hatvani kórházban.

HEOL

Ismét önkéntesek gyülekeztek a hatvani Albert Schweitzer Kórház- Rendelőintézet főépületében szombaton, hogy festési munkálatok révén még tovább szépítsék az intézmény belső tereit. A Samsung Electronics Magyar Zrt. közel 30 önkéntese a VI. - VII. emeleti lépcsőház nyílászáróinak és falfelületeinek festésében segédkezett.

A hatvani Albert Schweitzer Kórház- Rendelőintézet régóta ápol jó kapcsolatot a Samsung Electronics Magyar Zrt.-vel, mely vállalat kiemelt figyelmet szentel az egészségügy területén végzett társadalmi szerepvállalásnak.  A kiemelten jó partneri viszony és a társadalmi szerepvállalás jegyében idén ősszel egy ízben már csatlakoztak a kórház dolgozóihoz, hogy együtt fessenek az intézményben.

Tekintettel azonban arra, hogy október az „Önkéntesség Hava” az elektronikai világcégnél – ebben a hónapban is ecsetet ragadtak dolgozóik. Az esemény különlegességét az adta, hogy a Samsung teljes koreai és magyar felső vezetése képviseltette magát a jászfényszarui televíziógyár elnökének vezetésével.

A több órányi munkát követően dr. Stankovics Éva, a kórház főigazgatója vezette körbe Hyun Jun Jung elnököt az intézmény új és megújult részeiben. Így a Központi Műtőblokkban, a Rehabilitációs Központban, valamint a megújult Szülészet- nőgyógyászati Osztályon, ahol az elnök úrnak alkalma nyílt megtekinteni azt a Samsung Családi Szobát, melyet a tavaly januári átadó óta már közel 100 kismama vett igénybe tájékoztatott Udvardy Regina, a hatvani kórház sajtósa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!