Sport

2012.03.01. 12:44

A Péterke és a Verpelét is elvesztette házi gólkirályát

Többségében megerősített kerettel vágnak neki a csapatot a labdarúgó megyei I. osztály tavaszi idényének. Akadt azonban olyan klub is, amely továbbra is a meglévő állományra támaszkodik. Átigazolási körkép (2/1).

HEOL

Fotó:

1. Hevesi LSC
Érkezett (3): Vincze Zsolt (Besenyőtelek), Pusoma Róbert (Egerszalók), Urbán Péter (Felsőtárkány)
Távozott (6): Szabó Bálint (Besenyőtelek), Jónás Attila, Stáber Máté (mindkettő Poroszló), Lajer Mihály (Gyöngyöstarján), Dányi Tibor (Jászszentandrás)
Balázs Tihamér, a hevesiek edzője: – Urbán Péter és Pusoma Róbert leigazolásával még erősebb lehet az együttes, a távozók között ugyanis meghatározó játékos nem szerepel. Egységes csapatunk van, tavasszal szeretnénk még kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtani, s megőrizni első helyünket.

2. Szőlőskert-Nagyréde SC
Érkezett (4): Varbai Ákos (külföldről hazatért), Makói András (Visonta), Reményi Roland (Bükkábrány), Karnizs Gábor (Egerszalók)
Távozott: –.
Nagy Gábor, a nagyrédeiek edzője: – Az újak érkezésével élesedhet a versenyhelyzet a kezdőcsapatba kerüléséért, ami az előrelépés egyik záloga lehet. Nem mondtunk le arról, hogy beérjük a hevesieket, négypontos hátrányunk nem tűnik ledolgozhatatlannak.

[caption id="" align="alignleft" width="350"] A verpelétiek Szamosi Szabolcs (balra) játékára tavasszal már nem számíthatnak FOTÓ: LÉNÁRT MÁRTON
[/caption]

3. Pétervására SE
Érkezett: –.
Távozott (1): Bódi Péter (Gödöllői EAC?).
Pádár Béla, a pétervásáraiak edzője: – Szeretnénk továbbra is harcban lenni a dobogóért, de tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz. Házi gólkirályunk, Nagy Richárd külföldön vállalt munkát az ő nélkülözése fájó pont. Bízom benne, hogy akad olyan játékos a keretben, aki képes lesz átvenni a Ricsi szerepét.

4. Verpelét SE
Érkezett (5): Hajdu Zsolt (Felsőtárkány), Kovács Bálint (Novaj-Ostoros), Kovacsics Tamás (Dunakanyar-Vác U19), Takács Ádám (Egri FC U19), Hornyák Dávid (Nyékládháza)
Távozott (3): Szabó Dániel (Novaj-Ostoros), Szamosi Szabolcs (abbahagyta), Lipták Roland (?)
Szabó András, a verpelétiek edzője: – Nagyon szeretnénk a bajnokság végéig megőrizni ezt a helyezést. Tudjuk, hogy a riválisok sokat erősödtek, míg nálunk a házi gólkirály, Szamosi Szabolcs kiválása okoz fejtörést.

5. Besenyőtelek SC
Érkezett (3): Bozsik Bence (Egri FC), Szabó Bálint (Hevesi LSC), Görbe Róbert (Tiszafüred)
Távozott (3): Tóth Balázs (Andornaktálya), Rézműves Csaba (Füzesabony), Mirkóczky László (Novaj-Ostoros)
Zsíros Zoltán, a besenyőtelkiek játékos-edzője: – A csapat magja együtt maradt, igazán meghatározó játékos nem távozott. A céljaink változatlanok, szeretnénk kihozni magunkból a maximumot, s ha sikerülne feljebb lépni a tabellán, az már csak hab lenne a tortán.

6. Maklár SE
Érkezett (2): Csapó Tamás (Noszvaj), Györki Bence (Felsőtárkány)
Távozott: –.
Kovács Zsolt, a makláriak edzője: – Mindenképp pozitívum, hogy sikerült együtt tartani a társaságot, a két új játékos pedig feltétlen erősítést jelent. A vezetőség az 5–10. hely valamelyikét tűzte ki célul, ha tartani tudjuk a jelenlegi pozíciót elégedettek lehetünk.

7. Egerszalók SE
Érkezett (4): Csóka Róbert, Szucsik Ádám (mindkettő Felsőtárkány), Kaló Ádám (Füzesabony), Szabó Márió (Andornaktálya)
Távozott (4): Kasza Dániel (Egri FC), Pusoma Róbert (Hevesi LSC), Karnizs Gábor (Szőlőskert-Nagyréde), Veres Viktor (Füzesabony)
Horváth Tamás, az egerszalókiak edzője: – Erősödtünk, és a támadójátékunk hatékonyabbá válhat, kérdés, hogy a védekezést miként tudjuk megoldani. Bízom benne, hogy a mérkőzéseink döntő többségét megnyerjük, s akkor a riválisok botlásaitól függ, hogy milyen magasságokba juthatunk.

8. Markaz FC
Érkezett (5): Szilágyi Gábor, Bella Krisztián (mindkettő Gyöngyösi AK), Kiss Gábor, Csomor Szabolcs (mindkettő Vámosgyörk), Horváth Péter (Gyöngyöshalász)
Távozott (1): Tresó Máté (Gyöngyöshalász)
Kaló Mihály, a markaziak edzője: – Acélosabb lehet a tavaszi csapat. Az elmúlt hetekben nagyon komoly edzésmunkát végeztek a srácok, fizikális gondjaink vélhetően nem lesznek. Játéktudásban a legjobb négy között lenne a helyünk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!