manchester united

2018.01.25. 20:31

Mourinho 2020-ig hosszabbított

José Mourinho, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője 2020 nyaráig meghosszabbította szerződését.

(FILES) This file photo taken on December 30, 2017 shows Manchester United's Portuguese manager Jose Mourinho gesturing on the touchline during the English Premier League football match between Manchester United and Southampton at Old Trafford in Manchester, north west England. Manchester United manager Jose Mourinho has signed a new contract, which runs until 2020 with an option for one more year, the club have announced. / AFP PHOTO / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Oli Scarff

A klub csütörtöki közlése szerint a portugál szakember – aki 2016 nyarán hároméves kontraktust írt alá az angolokkal – és az egyesület közötti új megállapodás tartalmaz egy plusz egyéves opciót is.

„Büszke vagyok, és megtisztelve érzem magam, hogy a Manchester United kispadján ülhetek. Örülök, hogy élvezem a vezetőség bizalmát, hogy úgy gondolják, én vagyok a megfelelő ember erre a pozícióra”

- áll Mourinhónak a klub honlapján megjelent közleményében.

Az edző irányításával az előző idényben a MU megnyerte az angol ligakupát és az Európa Ligát, a mostani szezonban a bajnokságban második helyen áll a városi rivális Manchester City mögött, a Bajnokok Ligájában pedig nyolcaddöntős.

Borítókép: AFP PHOTO / Oli Scarff

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!