Kikapcsolódás

2024.07.07. 09:00

Libegők Éjszakája: Sástón és Lillafüreden is változatos programokkal készülnek

Érdemes lesz ellátogatni a programra.

Heol.hu

A Mátra és a Bükk mellett a Zempléni-hegység és a Budai-hegység libegői is várják a kalandvágyókat július 13-án, szombati napon, immáron már kilencedik alkalommal. Négy helyszínen lehet idén a romantikus esti programra benevezni, melyet a Chernel Sí Klaszter koordinál.

Libegők Éjszakája: Lillafüreden is változatos programokkal készülnek
Libegők Éjszakája: Lillafüreden is változatos programokkal készülnek
Forrás: Lillafüredi Libegőpark/Facebook

A Sástói Oxygen Adrenalin Park aznap a szokásos nyitva tartás szerint, azaz 9-19 óráig, a libegő pedig meghosszabbított nyitva tartással 9-24 óráig üzemel. A bobpálya melletti büfé 24 óráig lesz nyitva, melegkonyha 18 óra 30-ig várja vendégeit. Itt elővételes jegyvásárlás nem lehetséges. A megvásárolt jegyek (kőpengők) a nap folyamán bármikor felhasználhatóak. A libegő alsó, illetve felső állomása mellett működő pénztár 23:30-ig tart nyitva. A libegőre való utolsó felszállás 23 óra 30-ig. A naplemente aznap 20 óra 36-kor várható.

Július 13-án, szombaton a Libegők Éjszakája alkalmából a Lillafüredi Libegőpark hosszított nyitvatartással várja a kikapcsolódni vágyókat – hívják fel a figyelmet a Facebookon.

Mint írják, a tervezett programok között szerepel:

  • arcfestés
  • tombola játék (meglepetés ajándékcsomagok)
  • kézműves foglalkozás
  • fotósarok és
  • Libegő kvíz.

A Lillafüredi Libegőpark ezen az éjszakán délelőtt tíz órától egészen este tíz óráig tart nyitva.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában