Súlyos testi sértés

2 órája

Évekre börtönbe kerülhet az Apcon elfogott vascsöves rabló + videó

A tiszanánai férfi a pincébe zárta az áldozatát.

Heol.hu

Komoly büntetésre számíthat a tiszanánai férfi, aki Jobbágyiban bántalmazott egy idős nőt. A férfit Apcon fogták el

Forrás: Tények

Évekre börtönbe kerülhet az a 32 éves tiszanánai férfi, aki egy nyugdíjas asszonyt rabolt ki még tavaly Jobbágyiban. Az esetről portálunk is írt akkor. A nőt vascsővel verte meg, majd a pincébe zárta, miközben kifosztotta a házát. A szomszédos településen is rabolt, majd egy kertben bujkált Apcon. Egy kutya buktatta le.  

A Tények információi szerint az ügyben most fejezték be a nyomozást, a férfi ellen hamarosan vádat emelhetnek. A vádlott betört egy idős asszonyhoz, akit kegyetlenül megvert, majd bezárta a pincébe és a házat kifosztotta. A hiba ott csúszott a számításába egy közelben lakó szerint, hogy Kati néni ki tudott mászni a pinceablakon. A férfi később egy dohányboltba is betört. Egy hétig tudott rejtőzködni, majd egy apci  kert végében találtak rá a rendőrök. Rablás, lopás, személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés miatt hallgatták ki, azóta letartóztatásban van.

A Tényekből megtudtuk, hogy négy éve már forgattak az idős nőnél, amikor a nő támadt rá a férjére, kalapáccsal verte meg az idős embert.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában