Krimi

4 órája

Babakocsis anyukát lökött le a lépcsőn egy idős férfi

A galaci nyugdíjas férfi úgy meglökte az anyát és gyermekét, hogy a nyolc hónapos kisbaba fejsérülést szenvedett.

A fotó illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Egy 81 éves férfit őrizetbe vett rendőrség, mert lelökött a lépcsőn egy anyát és babakocsiban lévő nyolchónapos gyermekét. Az eset Romániában, Galac egy belvárosi tömbházában történt még szerdán, amikor a nyugdíjas férfi, aki a lakótársulás elnöke, nézeteltérésbe keveredett 27 éves szomszédjával.

Az anyuka épp a babakocsit próbálta levinni a lépcsőn a 8 hónapos kisfiával együtt. A vita úgy eldurvult, hogy a férfi meglökte a nőt, aki a babakocsival együtt leesett a lépcsőn. 

„Én megcsúsztam, így történt. Ő ezt meglepetten nézte és bement a lakásba. Semmit sem kérdezett a gyermekről, hogy jól van-e, hogy szükségem van-e segítségre. Abszolút semmit” – mondta a fiatal nő.

Úgy tudni, hogy a leeséstől a kicsi fejsérülést szenvedett, kórházba kellett vinni. A hatóságok másnap őrizetbe vették az erőszakos férfit, de tekintettel a korára, pénteken hatósági felügyelet mellett szabadon engedték. Mint most kiderült, a történtek után a tettes meg sem kérdezte az anyukát, hogy jól vannak-e – írja a Maszol.ro cikke nyomán a Metropol.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!