Krimi

1 órája

Rémisztő: lovak rohangáltak a forgalommal szemben az M5-ös autópályán

A lovak kis híján balesetet is okoztak, több autós alig tudta kikerülni őket az M5-ös autópályán, Soroksárnál. A hajmeresztő jeleneteket többen is videóra vették, nem akartak hinni a szemüknek.

MW

Forrás: olvasói felvétel

A Metropol információi szerint Ócsáról szabadulhattak el azok a lovak, amelyek nagy riadalmat okoztak péntek délután Soroksáron az M5-ös autópályán. A lovak Budapest irányába vágtattak hatalmas tempóval, szembe a forgalommal, ám a figyelmes autósoknak hála nem történt baleset. A pacik és az arra járók is épségben hazajutottak. A Facebookon többen is beszámoltak a nem minden napi eseményről, lapunknak olvasónk számolt be a furcsa jelenetről - írja a Metropol.

Nemrég kaptam a hírt, hogy a pacik szerencsére már biztonságban vannak. Mázlink volt az időjárással, mert mindenki lassan haladt. Míg élek nem felejtem el, hiszen nem minden nap lát az ember 5-6 lovat vágtázni a közúton

– teszi hozzá a férfi, aki borzasztóan hálás az autósoknak, hiszen nekik köszönhetően nem csak a szerencsén múlt, hogy az eset nem torkollt szörnyű tragédiába. A Metropol úgy tudja, végül az összes állat biztonságba került, ám azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az állatok hogy kerültek ebbe az ön és közveszélyes szituációba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!