Az Igazság órája

3 órája

Orbán Viktor jött, látott, győzött

brüsszeli vitán kiderült: a Tisza Párt ugyanarra indult el, amerre a régi baloldali ellenzék.

MW

Orbán Viktor

Forrás: MTI

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Szerintem az elmúlt egy hét politikai eseménysorának tanulsága, hogy a 2026-os országgyűlési választáson megint egy dolog fog történni: jönnek a globalista erők által felállított, külföldi érdekeket képviselő politikai pártok, velük szemben pedig lesz egy szerintem elég erős nemzeti és patrióta politikai közösség, amelyet majd próbálnak majd innen-onnan, az Európai Parlamentből, Ursula von der Leyentől és mindenhonnan ellehetetleníteni – mondta el Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ (AK) és a Hír FM közös műsorában Tóth Erik az AK kutatási igazgatója.

Lajkó Fanni, a központ elemzője kifejtette: Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnök teljesen kilépett a szerepéből a szerdai vitában, Magyarországot becsmérelte. Beszéde után Dobrev Klára és Magyar Péter is elégedetten tapsolt. Az elmúlt hónapokban még arról beszéltünk, hogy Magyar Péternek nincs konkrét politikai irányvonala, nem látni, hogy mit akar csinálni; most megláttuk! – hangsúlyozta az elemző. Egyértelmű az, hogy globalista irányvonalat képvisel, egyértelmű az, hogy a régi baloldali ellenzékkel teljes mértékben egyetért – tette hozzá.

Tóth Erik úgy összegezte a vitát: Orbán Viktor jött, látott, győzött. Mit láttunk mi történt szerdán? 

Megköttetett az alku, ami arról szól, hogy az Európai Parlament baloldali többségű frakciói nem fogják Magyar Pétert egészen addig vegzálni, amíg felmondja a kötelezőt

– utalt a Tisza Párt elnökének köztörvényes ügyére a kutatási igazgató, ami miatt a magyar ügyészség kikérte az EP-től.

Lajkó Fanni szerint Európai Unió-szerte változik az emberek közhangulata. Senki sem támogatja már a migrációt, mert ennek a társadalmi hatása most már az emberek mindennapjait közvetlenül érinti. A városokban nők és fiatalok nem tudnak biztonságosan egy sétát tenni, érinti őket az is, hogy megugrott a bűnözés, rendszeresek a különböző erőszakos cselekmények, a terrorfenyegetettség – hangsúlyozta az Alapjogokért Központ elemzője.

Az Igazság órájának fenti adását itt nézhetik, hallgathatják meg:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában