Hirdetés

3 órája

Korszerű kollégiummal várják a diákokat Gyöngyösön

Folyamatosan korszerűsödik a Heves Vármegyei SzC József Attila Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium diákszállása. Az iskola kollégiumát 1983-ban adták át. Hosszú évek során csupán kisebb-nagyobb javításokra, rekonstrukciókra volt lehetőség, azonban a fenntartó prioritásának tekintette, hogy a diákok életminőségét alapvetően meghatározó kollégiumi környezetet a kényelmi és szociális igények mentén, a kor követelményeihez igazodva fejlessze, átalakítsa.

PR cikk

Örömteli eseménnyel indult az idei tanévünk, hiszen az iskola diákjai egy nagyon szépen felújított kollégiumba költözhettek szeptembertől. A beruházásnak köszönhetően modern, barátságos hangulatú, kellemes környezetű épület fogadta az intézmény tanulóit. A közvetlenül az oktatási intézmény mellett lévő kétszintes diákotthon korábban négy férőhelyes szobáit kétszemélyessé alakították át, és modern, kényelmes bútorokkal rendezték be. A kollégium szobái komfortosabbá, szellősebbé, a XXI. század elvárásainak megfelelő, a tanulók igényeit minden tekintetben kielégítővé váltak.

– mondta Mekes Mihály, az iskola igazgatója.

Az ízlésesen berendezett hálószobák mellett a tanuló- és nevelői szobák is megújultak, hangulatos közösségi terekkel, informatikateremmel, valamint korszerű mosdóhelyiségekkel áll a diákok és nevelőtanáraik rendelkezésére. A kollégiumban teljes wifi lefedettséget biztosítanak. Kicserélték a padlóburkolatot, megtörtént az ajtók cseréje, teljeskörűen felújították a vizesblokkokat. A felújítás további fázisaiban rendbe teszik az aulát, amelyet korszerű bútorokkal rendeznek be. Az őszi szünet végére kicserélik az épület ablakait, lecserélik a lépcsőház kopolit üvegeit, valamint zajlik a konyha felújítása.

Mekes Mihály szerint tanulói létszámuk bővül, a színvonalas elhelyezésnek köszönhetően várják a távolabbi településekről érkező diákokat is. A nagyszabású felújítási munkálatoknak köszönhetően, egy minden kényelmi igényt kielégítő, impozáns, a tanulást és a hasznos kikapcsolódást, sportolást egyaránt kiszolgáló kollégium várja a tanulókat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában