Napi cuki

2023.11.28. 15:50

Ezt nem láttuk jönni: így csúszdázik egy medve (videó)

A gyergyószentmiklósi medveles egy roppant szórakoztató felvételt osztott meg a napokban, amin egy medve felmászik egy csúszda tetejére, majd mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, majd lecsúszik rajta.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Sergey Uryadnikov

Erdélyben több medveles is üzemel, ahol az arra vágyók megismerkedhetnek az érintetlen természet szépségével és annak lakóival természetes élőhelyükön. A címben szereplő állat nagyon okos, így gyakran téved be falvakba, városokba, hiszen ott könnyedén jut élelemhez. Ha már bejut egy városkába szét is néz, és meglepő dolgokra képes. A gyergyószentmiklósi medveles egy szórakoztató videót osztott meg a napokban, amin egy medve felmászik egy csúszda tetejére, majd mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, lecsúszik rajta – szúrta ki a felvételt a Metropol.

A lap megkereste a romániai medveles üzemeltetőjét, aki elárulta, a csúszdázó medvét nem Erdélyben kapták lencsevégre, ám Gyergyószentmiklóson is akad érdekesség bőven.

A teljes cikk IDE KATTINTVA olvasható!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában