Bulvár-celeb

3 órája

Biztosan jó ötlet ez? Kulcsár Edina elárulta: Amara imádja apukája gengsztervideóját

A kis Amara még nincs 1,5 éves, de már apja új videóklipjét nézi nagy lelkesedéssel. Ám a filmkockákon lövöldözés látható, amelynek a végén G.w.M-et a szerepe szerint meggyilkolják.

MW

Kulcsár Edina és férje, G.w.M.

Forrás: MW bulvár

Fotó: Szabolcs László

G.w.M. aktuális dala a kis Amara kedvence – írta Kulcsár Edina 24 óráig látható Instagram-sztorijában. Ráadásul a házaspár pici lánya nem csupán hallgatja a Gengszter Barbie-t, de nézi is a videoklipet...

„Minden egyes alkalommal izgatottan figyeli, mi fog történni a klipben” – írta Edina, aki a YouTube-linket is mellékelte, így bárki megnézhette, mit is lát újra meg újra Amara.

A klipben pedig erőszak és fegyverek is láthatók, sőt, a videó végén lelövik a G.w.M által megformált karaktert.Vajon hányszor láthatta édesapja „halálát” Amara, aki november 11-én lesz majd csak másfél éves? 

G.w. M. videóját imádja Amara
Fotó: Szabolcs László / Forrás: MW bulvár

A kisbabás tévézés kapcsán egyébként Vida Ágnes babapszichológus a következőket írja a blog-oldalán:  

Egy-másfél éves kor előtt is szívesen nézik a babák a tévét, de ne hagyjuk nekik, mert károsítja a szemet. Másfél éves kor körül már pár perces rövid, egyszerű meséket megnézhet a pici, de ne hagyjuk órákat a képernyő előtt ülni. A beszédfejlődéssel párhuzamosan, nagyjából 2 éves kor után már megérti az egyszerűbb mesefilmek történéseit. 3 éves kortól kezdődhet az igazi rajzfilmnézés, ekkor már akár bábszínházba vagy moziba is elvihetjük a gyermeket, természetesen csak a korának megfelelő filmekre

Ön szerint jó ötlet egy gyilkosságot imitáló videót többször is levetítetni egy másfél év alatti kislánynak? – teszi fel a kérdést cikkében a Ripost.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!