Bulvár-celeb

3 órája

Varga Viktor megmutatta: ez maradt a házából az árvíz után

A népszerű énekes háza túlélte az áradást, de a károk rendezése még pár napot igénybe vehet. A tőle megszokott optimizmussal már neki is ugrott a takarításnak.

MW

Varga Viktor nem arról híres, hogy könnyen kétségbe esik

Forrás: MW bulvár

Az utóbbi két hétben a dunai árvíz volt a vezető téma a hírekben. A legnehezebb azoknak volt, akik testközelből, az otthonukból figyelhették a víz szintjének emelkedését. A sztárok közül többen is megszenvedték az áradást, egyikük volt Varga Viktor, aki budakalászi házából nézte végig, mekkora ereje van a természetnek.

„Az a baj, hogy kútvizem van, és ilyenkor nincs itthon víz, nem lesz használható WC-m és a fürdőm sem. De az jó, hogy az ingatlan azért lakható marad. Most bő másfél méteres víz magasságot ígérnek, ami több mint decemberben volt, ez kenus közlekedést jelent. Ilyenkor szétázik az elektronika, ami az alsó szinten van, az mind víz alá kerül. 

Meleg víz és WC nélkül azért nagyon húzós. Hosszú távon kelleni fog majd valahogy egy extra túlélő megoldás ezekre a hetekre. 

A jurtám már nem tud elázni, mert a decemberi árvíz után felemeltük 4 méter magasba, kapott egy lábazatot” – mondta akkor Viktor.

Jó néhány nap takarítás

Bár már levonult az ár, a károk rendezése még hetekig elhúzódik, az énekes sem ül a babérjain. Neki is ugrott kitakarítani a háza alsó szintjét, ami még több napig is eltart majd, de mentalitásához mérten nem bosszankodik semmin – írja cikkében a Metropol.

Ez az élet háza! Tisztában vagyok vele, hogy hol élek, de én pont azt szeretem, hogy közel a természet. 4-5 napig el fog tartani a rend rakás és takarítás, most is egy kaparóval szedem össze az itt maradt iszapot. De használtam ma már magas nyomású mosót is azokban a helységekben, ahol a víz el tud folyni. Ha ez minden meg van, akkor tudok neki ugrani majd a festésnek és a többi megoldásnak

– mesélte Varga Viktor.

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!