Labdarúgás

2 órája

A gyász jegyében rendezi az Füzesabony SC-Erőss út csapata a vasárnapi meccset

Hétfőn este a Füzesabony SC-Erőss út NB III.-as csapatának futballistái, a klubvezetőség tagjai, továbbá néhány támogató jelenlétében emlékeztek néma csendben Erőss Róbertre.

Bódi Csaba

Főhajtás a futballisták részéről

Forrás: Horváth Péter/Füzes Hírek

Az együttes névadó szponzora szeptember 30-án, 44 éves korában hunyt el tragikus hirtelenséggel, pótolhatatlan veszteséget okozva családjának, barátainak, munkatársainak, az FSC-nek és Heves vármegye labdarúgást kedvelő közösségének.

A füzesabonyi sporttelepen  kialakított kegyhelyen az elhunyt fotója, virágok és mécsesek előtt hajtottak fejet a NB III.-as gárda tagjai. A vezetőedzőként Jeney Gyula irányította csapat október 6-án, vasárnap 13 órakor újra hazai pályán játszik majd. Az SBTC elleni találkozóra a gyász jegyében kerül sor.

– A nézők számára ingyenesen megtekinthető mérkőzésre érkezők az erre a célra kialakított helyen róhatják le kegyeletüket, gyújthatnak gyertyát, és/vagy helyezhetnek el virágot Erőss Róbertre emlékezve – közölte portálunkkal az Füzesabony SC elnöke, egyben a város polgármestere, Nagy Csaba.

Kedd este hét órától a Besenyőtelki SC technikai vezetője, Vass István kezdeményezésére a helyi Dr. Vass Géza Sporttelepen gyűlnek össze a gyászolók. 

Erőss Róbert hamvasztás utáni végső búcsúztatásának idejéről egyelőre nincs információ. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában