Krimi

2024.06.06. 09:58

Megtalálhatták VV Fanni holttestét, a család ügyvédje ezért bizakodó

Szenzációs fordulat lenne, ha valóban VV Fanni földi maradványaira találtak volna rá Veszprém vármegyében. Fanni családjának ügyvédje elmondta, miért elképzelhető, hogy a nő holtteste került elő.

MW

Forrás: rtl.hu

A veol.hu még májusban írt arról, hogy lakossági bejelentés alapján emberi koponyát és egyéb csontokat találtak Ajkán, a Csónakázó-tóban. A rendőrség szakértők bevonásával, általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a történteket – erősítette meg Bartók Judit vármegyei rendőrségi szóvivő a hírportál értesülését.

A Bors azt írja, hogy még zajlanak a hivatalos vizsgálatok, de VV Fanni hozzátartozói és jogi képviselője is egyből arra gondoltak, elképzelhető, hogy ez lehet a megoldása a rejtélyes gyilkossági ügynek. A család jogi képviselője, Lichy József ügyvéd elmondta, miért bizakodnak.

Lichy József képviseli a családot a rejtélyes gyilkossági ügyben
Forrás: boon.hu

„Mi is felkaptuk a fejünket a hír hallatán, mert bizonyos összefüggésekben elképzelhető, hogy a maradványok Fanni holttestének maradványai is lehetnek” – mondta dr. Lichy. 

Abban az összefüggésben, hogy B. László Siófokon töltötte a gyilkosság utáni éjszakát. Fanni holtteste ott volt a parkolóban, a kocsiban. A vádlott másnap Siófokon és a környékén autózott, megfelelő helyet keresve a test elrejtésére.

Ajka egy Balaton-felvidéki település, a közelsége miatt pedig elképzelhető olyan cselekménytörténeti kitérő, ami által Fanni holttestét végül nem a Dunában, hanem más helyszínen tüntették el.

Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el nyomtalanul. Az utolsó kamerák által rögzített képkockákon alélt állapotban volt látható a későbbi gyanúsított, B. László karjaiban egy budapesti lakópark mélygarázsában. Ma már tudjuk, hogy 

a férfi nyereségvágyból támadt a mindössze 24 éves nőre, akinek az eltűnéséhez és a feltételezett megöléséhez is köze volt. B. Lászlót a bíróság egy évvel ezelőtt, 2023 májusában ítélte másodfokon 20 év letöltendő börtönbüntetésre. 

 

Nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt a másodfokú ítélet szerint B. László 20 év letöltendő börtönbüntetést kapott az elsőfokú, életfogytiglan helyett...
Forrás: Bors

VV Fanni holtteste azonban azóta sem került elő. 

Keresték őt a Dunában, épülő sorházak alapjaiban, égen és földön, sajnos sikertelenül. Hét év telt el az eltűnése óta. 

És most, szinte a semmiből előkerült egy holttest, illetve annak maradványai, melyek új reménnyel kecsegtetik Fanni családját és a jogi képviselőjüket.

Ugyanakkor az említett DNS-vizsgálat még zajlik, és akár hónapokig is eltarthat, mivel egy ilyen azonosításnál rengeteg összevetést végeznek. „Nem tehetünk mást, várunk. Kíváncsian várjuk a DNS-azonosítás eredményét” – mondta az ügyvéd.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!