Krimi

2024.06.22. 15:50

Újabb részletek derültek ki a Vígszínházban történt balesetről, 5 métert zuhant a színész

Jegercsik Csaba színművész sérült meg a Vígszínházban, csuklótöréssel kórházba szállították.

MW

Forrás: Facebook/Vígszínház

Közel egy évvel azután, hogy métereket zuhant egy díszletelemről a Nemzeti Színház két színésze, péntek este újabb baleset történt előadás közben, ezúttal azonban a Vígszínházban. A Vámpírok bálja című darab közben a Professzort játszó Jegercsik Csaba színművészt, aki több mint 300 alkalommal játszotta a szerepet, súlyos baleset érte az előadás közben – számolt be a PS Produkció szombat délelőtt közösségi oldalán. Azt írták, a színészt csuklótöréssel szállították kórházba, ahol megfelelő orvosi ellátást kap.

A péntek esti darab nézői a bejegyzés alatt azt írták, nagyon megijedtek, amikor Jegercsik Csaba több métert zuhant egy díszletelemről.

 „Minden tisztelet a társulatnak, hogy miattunk tovább játszottak, miközben biztos őket is megrendítette… Jobbulást a művész úrnak és köszönünk mindent” – fogalmazott egy hozzászóló.

Az MTI a baleset kapcsán megkereste a Vígszínházat is.  Úgy reagáltak: a PS Produkció saját szakemberekkel dolgozott, a Vígszínház pedig "most is, mint minden házbérlésnél" ügyeletet biztosított a bérlő részére.

− A szerződés szerint minden felelősség a bérlőt terheli - hangsúlyozták.

A Vígszínház jobbulást kíván Jegercsik Csabának! Bízunk abban, hogy mihamarabb felépül, és ehhez minden támogatást megkap

- írták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!