Krimi

2 órája

Halálra késeltek egy tinédzsert Miskolcon

Egy miskolci szórakozóhely előtt történt a késelés szombat éjjel, a 16 éves fiú azonnal belehalt a szúrásba, az elkövetőt elfogta a rendőrség.

MW

A 16 éves fiút egy miskolci szórakozóhely előtt szúrták halálra

Forrás: Shutterstock

Fotó: Krisztina Kajtar

Vita hevében leszúrt egy 16 éves fiút az a 20 éves fiatalférfi, akit a rendőrök elfogtak. A sértett belehalt sérüléseibe - írja a boon.hu.

Halált okozó testi sértés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 20 éves vadnai férfival szemben. A gyanúsított 2024. október 13-án 1 óra 40 perc körüli időben egy miskolci szórakozóhely előtt előzetes szóváltást követően megszúrt egy 16 éves arnóti fiút. A sértett olyan súlyos sérüléseket szenvedett el, hogy az újraélesztés ellenére a helyszínen meghalt.

A rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembert.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a beismerő vallomást tett elkövetőt őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!