Pletykák

2024.05.29. 21:18

Lola több dologgal kapcsolatban is tiszta vizet önt a pohárba

A műsorvezető nemrég elbúcsúzott a Szerencseszombattól. Azóta olyan hírek terjednek, amelyeknek nincs valóságtartalma, Lola ezekkel kapcsolatban írt bejegyzést közösségi oldalán.

Heol.hu

Köszönöm azt a sok-sok üzenetet, amit az utóbbi 2 hétben, a Szerencseszombatos búcsúm óta kaptam tőletek - írta közösségi oldalán a hatvani énekesnő, műsorvezető. - Köszönöm a produkciónak is, hogy  lehetőséget adtak arra, hogy így köszönhessek el - tette hozzá Lola.

Lola körül valótlan szóbeszédek indultak meg, a énekesnő tiszta vizet önt a pohárba
Lola körül valótlan szóbeszédek indultak meg, a énekesnő tiszta vizet önt a pohárba
Forrás: Lola/Facebook

Lola hozzátette, azóta olvasott pár dolgot magáról, ami nem igaz, ezeket szeretné tisztázni. 

- Az első, hogy nem, nem várok gyermeket. Nem ezért léptem. Annyit megígérhetek, hogyha változik a helyzet, szólok - írja a bejegyzésben.

- A második pedig, hogy eszem ágában sincs abbahagyni a műsorvezetést. A zenét sem. Színpadi ember vagyok, énekes, műsorvezető, előadó. Ezen egyáltalán nem szeretnék változtatni, hiszen ez az életem, a hivatásom és ez tesz boldoggá - fogalmazott az énekesnő.

Kifejezte, szerene fejlődni, egyre jobb lenni. Várja az új lehetőségeket, feladatokat is. A váltáshoz pedig csak annyit fűzött hozzá, van olyan pont, amikor érzi az ember, hogy tovább kell lépnie. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!