Virtuálisan

2023.11.03. 21:19

Az Emerson, az SBS de a Viresol is megmutatja, hogyan dolgoznak

Az Emersonban és a Kovács Kft-nél személyesen várják az érdkelődőket, az SBS és a Viresol virtuális bemutatkozást tervez.

Tóth Balázs

Egerben az Emerson Automation FCP Kft. november 10-én 16 órától várja a regisztrált látogatókat

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A Gazdaságfejlesztési Minisztériumhoz tartozó IFKA - Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. - idén hetedik alkalommal rendezi meg a Modern gyárak éjszakája országos eseményt, amelyet 2023. november 10-én tartanak. A minisztérium közleménye szerint az érdeklődők megismerkedhetnek az országban tevékenykedő, egyes területeken vagy mutatók alapján kiemelkedő eredménnyel működő gyárak tevékenységével, egyedi megoldásaival.

A rendezvény felhívja a figyelmet azokra a hazai gyárakra és üzemekre, amelyek képesek az innováció, a kutatás-fejlesztés, a szervezetfejlesztés és a menedzsment területén világszínvonalú eredményeket elérni. A programsorozat online és offline formában egyaránt elérhető lesz. A vállalkozásoknak az eseményre még van lehetőségük jelentkezni. A csatlakozás részleteiről és a regisztrációról további információk a Modern gyárak éjszakája hivatalos honlapján érhetők el, ahol a résztvevő gyárak listája és azok bemutatói is megtekinthetők.

Heves vármegyéből eddig három gyár csatlakozott a programhoz. Egerben az Emerson Automation FCP Kft. november 10-én 16 órától várja a regisztrált látogatókat, jelentkezni november 6-ig lehet a moderngyarakejszakaja.hu-n. A weboldalon két Heves vármegyei vállalat virtuális gyártlátogatással, videóvalmutatkozik be. Az erdőtelki SBS 16-22 óra között megtekinthető videójában a társaság teljes gyártási folyamatát szeretné bemutatni, az alapanyag beérkezésétől, a késztermékig. A visontai Viresol virtuális gyárlátogatással mutatkozik be.

Mezőkövesden a Kovács Kft. személyes gyárlátogatást szervez, három csoportot is indítanak 16, 17 és 18 órakor. A turnusokban való részvételre november 8-ig lehet jelentkezni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!