Gyárlátogatás

2 órája

Egri cég is csatlakozik a Modern Gyárak Éjszakájához

A Modern Gyárak Éjszakájának kiemelt célja, hogy bemutassa, hogyan formálja át a modern technológia a termelést.

Heol.hu

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) megbízásából immár nyolcadik alkalommal rendezi meg az MGFÜ Közhasznú Nonprofit Kft. a Modern Gyárak Éjszakája országos eseményt, amelyre idén november 8-án kerül sor. Ahogy a korábbi években is, a Magyar Gazdaságfejlesztési Ügynökség (MGFÜ) programsorozata lehetőséget kínál személyes látogatásokon való tapasztalatszerzésre és online bemutatókon történő részvételre egyaránt – közölte az NGM közleményben az MTI-vel.

A Modern Gyárak Éjszakájának kiemelt célja, hogy bemutassa, hogyan formálja át a modern technológia a termelést, valamint, hogy közelebb hozza az érdeklődőket a digitalizáció és az automatizáció által meghatározott ipari folyamatokhoz. Az ország egyik legsikeresebb vállalati tevékenységet bemutató rendezvényén a csatlakozó vállalatok bemutathatják azokat az innovatív, modern és egyedi megoldásokat, amelyek hozzájárulnak cégük sikeres működéséhez.

A rendezvény az érdeklődők számára ingyenes látogatásokat kínál számos gyárban, ahol a legújabb technológiák, mint például a robotika, az ipar 4.0, valamint a fenntartható termelési megoldások kerülnek bemutatásra. A látogatók megismerhetik, hogyan működnek a korszerű termelőegységek, és hogyan járulnak hozzá a magyar gazdaság versenyképességéhez.

A Modern Gyárak éjszakája 2017-ben indult, 2020 óta már online és offline formában is elérhető. A programsorozat látogatottsága folyamatosan nő, és a csatlakozó gyárak listája is egyre bővül: míg az indulás évében 10 megyéből 24 gyár vett részt, tavaly már 17 megyéből 92 gyár csatlakozott. Az idei évben már biztosan lesznek látogatások Egerben a Sanatmetalban, Debrecenben, Makón, Gödöllőn és Budapesten, de a szervezők továbbra is várják a vállalatok jelentkezését.

A csatlakozás részleteiről és a regisztrációról további információk a Modern Gyárak Éjszakája hivatalos honlapján érhetők el, ahol a résztvevő gyárak, tehát a Sanatmetal is, listája és azok bemutatói is megtekinthetők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában