Tragédia

2023.06.10. 20:00

A kutyáját mentette a nő, aki életét vesztette a villámárvízben Gyöngyöstarjánban + videó

Folyik a kármentés és a takarítás azokon a településeken, amelyeken villámárvíz pusztított az elmúlt napokban Nógrádban és Hevesben.

HEOL

A Tények szombati riportjából egyebek mellett kiderül, hogy Gyöngyöstarjánban, ahol két ember meghalt, miután elsodorta őket az ár, szombaton 80 önkéntes dolgozott napközben a károk felszámolásán. Nógrádban 23 települést érintett a hatalmas mennyiségű eső. Még ma is érkeztek bejelentések: Ecsegen, Pásztón és Szécsényben még napközben is szivattyúztak a tűzoltók.

 

Beszámoltak arról is, hogy a kutyáját mentette az a 44 éves nő, akit magával ragadott a villámárvíz Gyöngyöstarjánban. Zsuzsa mindenhová magával vitte a vizslát, rajongásig szerette az állatot. A kutya megmenekült, a családanya és egy 50 év körüli férfi viszont meghalt. A helyiek most gyászolnak, de takarítanak és a károkat is most mérik fel. Rengeteg család otthona vált lakhatatlanná, sokaknak szinte semmijük sem maradt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában