Verekedés

2023.07.22. 14:17

Fogyatékkal élő helybelit vertek meg Tarnazsadányban, a polgármester segítségre buzdít

Lakatos Géza szemüvegét is összetörték a verekedésben.

Heol.hu

Forrás: Koczka Ferenc/Facebook

A tarnazsadányi polgármester, Koczka Ferenc közösségi oldalán osztott meg egy szomorú történetet. Mint írja, az egyik fogyatékkal élő helybelit pénteken délután bántalmazták a településen, fejsérüléssel került a hatvani kórházba.

– Miután sérüléseit ellátták, hazahoztam alpolgármester úrral, állapota stabil, már kicsit jobban van. Géza, értelmi fogyatékos, gyámság alatt áll, szegény körülmények között él. Viszont egy nagyon tisztességes, önzetlen, csupa jószívű ember. Nincs olyan ember, vagy család, akinek még nem segített valamiben településünk Gézája. Sajnos a bántalmazáskor összetörték az egyetlen szemüvegét és most korlátozottan lát, mivel mind két szeme régóta nagyon gyenge. Szemüvege nélkül,nehezen látja el magát és dolgozni sem tud. Szeretném megkérni, ismerőseimet, falubelieket, hogy segítsünk neki a szemüvegének megvásárlásában. Aki szeretne segíteni, az keresse Gézát személyesen, vagy telefonon – írja bejegyzésében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!