Ellenőrzés

2023.08.15. 09:30

A Tisza-tó felett repkedtek a rendőrök

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Tisza-tó környékén, a Készenléti Rendőrség légirendészeivel ellenőrzést tartottak szombaton.

Heol.hu

A rendőrségi helikopter felszállás előtt

Forrás: police.hu

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Légirendészeti Szolgálatának munkatársai augusztus 12-én délelőtt együtt ellenőrizték helikopterrel a turisztikai szempontból frekventált helyeket a Tisza-tó környékén – informálta portálunkat Lázár Levente megyei rendőrségi sajtóreferens. 

A közleményből az is kiderült, hogy a fő cél a rendezvények biztosítása, a közlekedésbiztonság javítása, a bűncselekmények megelőzése, valamint a nyaralni, pihenni vágyók biztonságának fenntartása volt. Az akcióban polgárőrök is részt vettek.

Lázár Levente megyei rendőrségi sajtóreferens hozzátette, hogy az ellenőrzés során a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak öt szabálysértő ellen kellett intézkedniük, valamint egy biztonsági intézkedés történt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!