Tragédia

2023.08.07. 12:06

Megtalálták az eltűnt hatvani férfi holttestét

A korábban meglelt járműve közelében került elő

Tari Ottó

Portálunk értesülése szerint vasárnap délben megtalálták annak a hatvani férfinak a holttestét, akinek az eltűnéséről néhány napja beszámoltunk.

Mint megírtuk, a Dunakeszi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytatott S. Csaba eltűnése ügyében. Az 57 éves férfi eltűnését fia jelentette be augusztus 1-jén, kedden. A férfi Hatvanból személygépkocsival elindult Dunakeszire, de oda nem érkezett meg. Autóját Katalinpuszta Kiránduló Központ parkolójában megtalálták.

A hatóságok mellett önkéntesek is segítettek a nagy erőkkel zajló kutatásban – amit a vihar miatt egy időre felfüggesztettek –, s a keresés vasárnap déli 12 óra 10 perckor eredménnyel járt. Úgy tudjuk, az egykori tűzoltó holtteste az elhagyott gépjárműtől 6 kilométerre, Katalinpusztán, a kirándulóközpont térségében került elő. A hírt Nagy László, az eltűnt személyek felkutatásában segélyt nyújtó szakember, az Országos Polgárőr Szövetség tagja is megerősítette hivatalos Facebook-oldalán.

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Suhutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában