Összefoglaló

2024.07.11. 18:15

Megrongálódott egy gázvezeték Egerben

Szerdán négy alkalommal avatkoztak be Heves vármegye tűzoltói. A 3 tűzesetet és 1 műszaki mentést 5 hivatásos, 1 önkormányzati, illetve 1 önkéntes tűzoltóegység kezelte.

Heol.hu

Kigyulladt, majd teljes terjedelmében égett egy traktor délelőtt Hatvan és Lőrinci között, a 2401-es út közelében, egy gáton, erről korábban beszámoltunk portálunkon. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tűz kis területen a száraz aljnövényzetre is átterjedt. A hatvani hivatásos tűzoltók vízsugarakkal megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. A tűzben senki nem sérült meg.

Munkavégzés közben megrongálódott egy gázvezeték Egerben
Munkavégzés közben megrongálódott egy gázvezeték Egerben (Illusztráció)
Forrás: Boon.hu

Mint azt a közleményben írják, tűz keletkezett délelőtt Erken, az Orczy úton, egy családi házban. A hetven négyzetméteres épület egyik helyiségében berendezési tárgyak, illetve elektromos készülékek égtek. A hevesi hivatásos, a jászárokszállási önkormányzati, továbbá a jászárokszállási önkéntes tűzoltók vízsugarakkal oltották el a lángokat. Az egységek egy nagyteljesítményű ventilátorral átszellőztették az ingatlant, amely lakható maradt. Az eset során senki nem sérült meg.

Munkavégzés közben megrongálódott egy gázvezeték délután Egerben, a Kistályai úton. Az egri hivatásos tűzoltók a gázszolgáltató szakembereivel közösen a vezetéket elszorították, megszüntetve a gázszivárgást. A gázvezeték javítására a szolgáltató intézkedett.

Száz négyzetméteren égett száraz növényzet délután Kálban, a Bajcsy-Zsilinszky utcánál. A tüzet a füzesabonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg, tájékoztatta portálunkat a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!