Ittas sofőr

2024.07.10. 18:56

Részegen randalírozott autójával Lőrinciben, lekapcsolták a polgárőrök

A lőrinci polgárőrök ébersége segített.

Molnár Helga

A Mátravidéki Erőmű területén a Lőrinciben működő polgárőrség járőrei Pásztor Richárd és Tóth Sándor itt figyeltek fel egy gyanús járműre vasárnap, ami folyamatosan a felező vonalon áthaladva áttért a szembejövő forgalmi sávba – írja a Lőrinci Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület.

A,Professional,Middle,Aged,Policeman,Performing,A,Pat-down,Search,On
Ittas sofőrt fogtak a lőrinci polgárőrök
Ittas sofőrt fogtak a lőrinci polgárőrök
Forrás: Shutterstock

Mint taglalják, a polgárőrök ezt követően értesítették a körzeti megbízott Lőrincz Attila r. őrmestert és Somogyi Áron Pál r. őrmestert, akik a helyszínre érve intézkedés alá vonták a jármű vezetőjét. Mint kiderült, érvényes járművezetői engedéllyel nem rendelkezik valamint az alkohol teszter pozitív értéket mutatott. Ezért a körzeti megbízottak előállították a jármű vezetőjét a Hatvani Rendőrkapitányságra.

Megkerestük a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányságot az esettel kapcsolatban. Ők azt írták, az említett esettel kapcsolatban a Hatvani Rendőrkapitányság bűntetőeljárást indított a gépjárművet vezető férfival szemben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában