Baleset

2024.07.30. 12:48

Hárman haltak meg az M3-ason történt balesetben

Karambolozott két személyautó az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Mezőkeresztes térségében.

Heol.hu

Friss:

A taxi vezetője rosszul lehetett, ő és két utasa a nagy erőbehatás miatt nyaksérülést szenvedett és a helyszínen elhunyt.

Korábban írtuk:

Karambolozott két személyautó az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Mezőkeresztes térségében, a 133. kilométernél. Az egyik jármű az árokba sodródott. A mezőkövesdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat. A műszaki mentésben a mezőcsáti hivatásos tűzoltók is részt vesznek. Mentőhelikopter is érkezett a baleset helyszínére, ahol teljes szélességében lezárták az érintett sztrádaoldal mindkét sávját –  tájékoztatott a katasztrófavédelem.hu

A Police.hu közlése szerint hárman hunytak el a balesetben. Jelenlegi információik szerint egy személygépkocsi vezetője nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó személygépkocsi mögött és azt utolérve nekiütközött, majd az árokba sodródva a benne utazó három személy a helyszínen életét veszítette.

A forgalmat a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a rendőrök Mezőkeresztes irányába terelik el. Kérjük fokozott óvatossággal közlekedje - írta a Police.hu.

Az Útinform pedig közölte: mivel a Budapest felé a forgalmat megállították, aki teheti az a 139-es kilométernél lévő Mezőnagymihály/Mezőkeresztes, és a 128-as kilométernél lévő Mezőkövesd/Borsodivánka csomópontok között kerüljön. A torlódás meghaladta a 3 kilométert.


 

(Főoldali képünk illusztráció: Shutterstock)

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!