Mentés

2024.07.21. 07:51

Halálos baleset történt az M3-ason

A Vásárosnamény felé vezető oldalon karambolozott két autó vasárnap reggel hét óra körül.

Heol.hu

Friss

Halálos baleset történt vasárnap hajnalban Mezőkeresztesnél az M3-s autópálya Budapest felől vezető oldalán. Elsődleges információk szerint két személygépkocsi ütközött. Az elől haladó magyar rendszámú Suzukiba hátulról hajtott  bele egy román felségjelzésű gépkocsi, feltehetőleg  a sofőr elaludhatott, mert fékezés nélkül, nagy sebességgel rohant az előtte haladó járműbe, tudta meg a Boon.hu Dobi Tamástól, a a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől. A Suzukiban, a hátsó ülésen utazó utas a helyszínen meghalt, a sofőr súlyosan, egy másik utas életveszélyesen  megsérült. A román autó utasai könnyebben sérültek.

Korábban írtuk

Egymásba rohant két személykocsi az M3-as autópálya 138-as kilométerénél, a Vásárosnamény felé vezető oldalon. A Mezőkeresztes térségében történt balesethez a mezőkövesdi hivatásos tűzoltókat riasztották. A rajok az egyik járműből egy embert feszítővágó segítségével kiemeltek. A tűzoltók áramtalanították a kocsikat. A helyszínen vannak a társhatóságok is. A történtek miatt a rendőrségi helyszínelés idejére az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták - hívja fel a figyelmet a katasztrófavédelem.

Az Útinform szerint kerülni a Mezőkövesd lehajtón keresztül, a 3-as főút felé lehet. 

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!