Drog

2024.07.25. 10:29

Több utcában is lecsaptak a rendőrök Kerecsenden

Információink szerint drogterjesztőket kutatva Csütörtök reggel több utcában is megjelentek a rendőrök Kerecsenden. Az akció összehangoltan zajlott, információink szerint néhány személyt el is vittek.

Barta Katalin

Csütörtök reggel Kerecsenden több utcába is nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök. A békés kerecsendi lakosság régóta várt egy hasonló összehangolt akcióra, amelynek célja a drogterjesztők lekapcsolása. Tudomásunk szerint a legfertőzöttebbnek tartott részeken, a  Pataki, a Petőfi és Dankó utcában is alapos kutatást végeztek és néhány terjesztésben gyanús személyt bilincsben vittek el. 

Police,Officer,And,Man,Arrested,For,Drug,Possession. Robbanásig feszült a helyzet a drogok miatt K
Több utcában is lecsaptak a rendőrök Kerecsenden (Illusztráció) 
Forrás:  Shutterstock

A településen az utcán, az üzletekben mindenki arról beszél, hogy ideje volt a cselekvésnek. Nemrégiben számoltunk be arról, hogy Sári László polgármester is mielőbbi megoldást sürgetett az ügyben.

Az akcióval kapcsolatos kérdéseinket megküldtük a rendőrség szóvivőjének is. Amint hivatalos választ kapunk, közzétesszük. 

Az emberek most abban bíznak, hogy egy ideig nyugalmasabb hétköznapok jönnek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!