Segítség

2024.08.22. 12:41

Összefogtak az elhunyt gyöngyöspatai focista családjáért

A helyiek összefogtak a horrorisztikus motorbalesetben elhunyt focista családjáért. A férfi szerelmét és négy kisgyermeket hagyott hátra, akik kilátástalan helyzetbe kerültek.

Molnár Helga

Motorbaleset áldozata lett a férfi

Fotó: Ládi László/Heves Megyei Hírlap

Ahogy arról beszámoltunk, augusztus 17-én meghalt motorbalesetben Gyöngyöspatán egy helyi, köztiszteletben álló családapa és sportoló. A Bors felidézte,  35 éves Ó. Sándor a boltba ugrott ki az esti órákba, a vásárlás után pedig motorra pattant. Egy kanyarban azonban kicsúszott, majd először egy oszlopnak, majd egy betonelemnek csapódott. Bár a férfi az előírás szerint szabályosan viselte a bukósisakot, a nagy erejű becsapódástól ez sem védte meg: hiába érkezett hozzá mentőhelikopter, Sándor életét már nem lehetett megmenteni.

A Bors arról is ír, a férfi és élettársa, Dorina már hosszú évek óta éltek együtt és nagy szeretetben nevelték gyermekeiket. Az asszony most nem csak élete szerelmét és gyermekei apját vesztette el, de súlyos anyagi gondokkal is küszködik: az összetört Dorina ugyanis a négy kicsivel egyedül maradt egy albérletben. Így az asszony most segítséget kért.
– Tisztelt barátaim, ismerőseim! Már értesültetek róla, hogy élettársamat elveszítettem. Négy kiskorú gyermek maradt félárván. Albérletben lakunk, nehéz anyagi helyzetbe kerültünk. Kérlek benneteket, ha módotokban áll, csekély összeggel támogassatok minket – kérte a családanya. 

A helyiek azonnal összefogtak, az üzenetet szájról szájra adták, míg egy gyöngyösi szervezethez is eljutott, akik azonnal akcióba lendültek.
– Hirtelen, tragikus halállal eltávozott eme földi létből egy édesapa. Maga után 4 gyermeket hagyva. Csupaszív, lelkis anyuka, 4 kedves gyermekkel. Most nagyon kellenének segítő kezek nekik is. Albérletben laknak, amit kifizetniük most a legnehezebb, ez 120 ezer forint havonta – írta a gyöngyösi Angyaltársak Segítő Összefogás. Hozzátették, hogy az albérletre fordítható pénzen kívül elsősorban tartós élelmiszerre, drogériai termékekre lenne szükségük, emellett az iskolakezdéshez szükséges szerekre.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!