Összefoglaló

2024.09.10. 16:24

Kigyulladt egy trafó Hevesen, autók ütköztek Bükkszéknél

Hétfőn 7 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves vármegyei műveletirányítási központjába. A 2 tűzesetet és 4 műszaki mentést 16 hivatásos, 1 önkormányzati és 2 önkéntes tűzoltóegység kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett 1 téves jelzés is érkezett az ügyeletre.

Heol.hu

Frontálisan ütközött két autó Bükkszéknél

Forrás: Agria Tv

Mindezt a katasztrófavédelem írta honlapján, ahol részletezték is az eseményeket:

  • Egy tartálykocsi és egy személyautó ütközött össze a 3-as számú főúton, Hort után hétfőn, a déli órákban. A kisebbik jármű az árokba borult, vezetőjét a hatvani hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a roncsból és a mentőszolgálat munkatársaival közösen kiemelték a járműből.
  • Egymásba rohant egy elektronikai termékeket szállító kamion és egy személykocsi a 25-ös főúton, Szarvaskő és Mónosbél között. A műszaki mentéshez az egri hivatásos és a bélapátfalvai önkormányzati tűzoltókat riasztották. A kiérkező egységek feszítővágó berendezés és nyomatóhenger segítségével az összeroncsolódott járműbe beszorult embert kiszabadították, majd a mentőszolgálatnak átadták.
  • Frontálisan összeütközött két személyautó Bükkszék közelében hétfő este. A balesethez a pétervásárai hivatásos és a bükkszéki önkéntes tűzoltókat riasztották. A műszaki mentés során az egységek védősugár fedezete mellett áramtalanították a járműveket. A balesetben egy ember megsérült.
  • Egy trafó égett Hevesen a Gyöngyösi utcában. A hevesi katasztrófavédelmi őrs tűzoltóit riasztották az esethez, akik biztosították a helyszínt. Az áramszolgáltató szakemberei áramtalanították a transzformátort, majd kicserélték a meghibásodott alkatrészt.
  • Szalmabálák égtek Mezőtárkány külterületén, a temető mellett. A füzesabonyi hivatásos és a mezőtárkányi önkormányzati tűzoltók kézi szerszámokkal az égő szalmabálákat széthúzták, majd vízsugárral eloltották a tüzet.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!