Útlezárás

3 órája

Karambol Szilvásváradnál: ketten megsérültek + fotók

Két autó karambolozott Szilvásváradnál, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Heol.hu

Frissítve 19:20

Az Agria Tv Bt információi szerint egy Seat közlekedett Szilvásvárad felől, amikor a dombról lehaladva, egy jobbos kanyarban megcsúszott és egy szemből, szabályosan érkező BMW-nek ütközött. Hozzátették a balesetben a SEAT vezetője súlyosan sérült, a BMW-ben utazó 3 ember könnyű sérülést szenvedett. 

Karambol Szilvásváradnál
Karambol Szilvásváradnál
Forrás: Agria Tv Bt./Facebook

A korábbi teljes útzárat feloldották időközben, félpályán megindult a forgalom.

Korábban írtuk:

Két személyautó ütközött össze a 2506-os úton Szilvásvárad külterületén, a 17-es és 18-as kilométerszelvények között – közölte a Katasztrófavédelem.  A helyszínelés még tart, a bélapátfalvi tűzoltók egy embert emeltek ki az egyik járműből - tették hozzá.

Soltész Bálint, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője megerősítette, hogy a balesetben két személyautó ütközött össze. A karambolnak két sérültje is van.

 A balesett miatt a tömegközlekedésben is változások vannak. A 3411-es vonalszámon 18:58-kor induló Eger–Nagyvisnyó járat nem közlekedik. Utazásotokhoz a 19:30-kor induló járatot tudják igénybe venni az utasok, mely a maEger, Tompa utca megállóhelyről indul – közölte a Voláninform.

Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában