Összefoglaló

2 órája

Konyha, melléképület is lángra kapott

A tűzoltókhoz több riasztás is érkezett október első napján. Tüzekhez és műszaki mentésekhez siettek.

Heol.hu

Egy embert szállítottak kórházba a Hatvan melletti balesetben

Forrás: Agria Tv

Kedden 10 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves vármegyei műveletirányítási központjába. A 2 tűzesetet és 6 műszaki mentést 11 hivatásos és 1 önkéntes tűzoltóegység kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett 2 téves jelzés is érkezett az ügyeletre. Mindezt Nagy Csaba, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte portálunkkal.

  • Hajnalban egy húsz négyzetméteres nyári konyha, illetve a kazánház kapott lángra Ostoroson a Deák Ferenc utcában. A tűz átterjedt egy fa tárolására használt melléképületre és a főépület tetőszerkezetére is.  Az egri hivatásos tűzoltók a főépületből egy ép gázpalackot kihoztak, majd négy vízsugárral eloltották a lángokat. Az eset során senki nem sérült meg.
  • Egy rakomány nélküli nyerges vontató és egy személygépkocsi karambolozott reggel az M3-as autópálya 85-ös és 86-os kilométerszelvénye között, Nagyfüged térségében. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, majd biztosították a helyszínt. A személygépkocsi két utasa könnyű sérüléseket szenvedett.
  • Reggel egy papírt és nyomtató alkatrészeket szállító kistehergépjármű és egy autó ütközött az M3-as sztráda 86-as kilométerénél. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók a tehergépjárművet áramtalanították, a balesetnek nem volt sérültje.
  • Két autó ütközött Gyöngyösön a Kossuth Lajos úton kora délelőtt. A város hivatásos tűzoltói mindkét járművet áramtalanították, személyi sérülés itt sem történt.
  • Két gépkocsi ütközött össze délelőtt Hatvan térségében, a 2111-es út 11-es kilométerszelvényénél. A hatvani hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyekben csak a vezetők utaztak. A balesetnek egy könnyű sérültje volt.
  • Kigyulladt egy húsz négyzetméteres melléképület délelőtt Gyöngyösön a Báthori István utcában. A város hivatásos tűzoltói két gépjárművel vonultak az esethez, kiérkezésükkor az épületben nem volt senki. Az egységek vízsugarakkal oltották el a tüzet, az eset során senki nem sérült meg.
  • Késő délután a füzesabonyi önkéntes tűzoltók egy fán rekedt macskát hoztak le a magasból.
  • Egy lehasadt faág veszélyeztette a forgalmat tegnap kora este Hatvanban, a Petőfi Sándor utcában. Az ágat a város hivatásos tűzoltói távolították el. 
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában