Sportlövészt, Autósport

2 órája

T-Body SE: három sportágban öt országos bajnok

Emlékezetes hétvégét zártak a T-Body Sportegyesület versenyzői. Sportágában Dr. Hegyi György, Lévai Krisztián, Mayer Attila, Szőke Martin és Tabódy Márton is országos bajnoki címet szerzett.

Sike Károly

Tabódy Márton az élre kormányozta a gokartját

Forrás: Beküldött fotó

Három nap alatt összesen öt országos bajnoki címmel gyarapodott a T-Body Sportegyesület dicsőséglistája. Szomódon, Ravazdon és Kecskeméten is elsőséget ünnepelhettek az egriek.
A Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetség (MDLSZ) a szomódi katonai lőtéren rendezte a Nagytávolságú Precíziós Országos Bajnokságot, ahol 300, 450, 600 és 800 méter távolságon lévő körkörös lőlapokra céloztak a versenyzők. Dr. Hegyi György Open kategóriában szerezte meg az első helyet.

Az IDPA szakág Magyar Bajnokságnak a ravazdi Magyalosi lőtér adott otthont, ahol 13 különböző szituációs pályát lőttek a versenyzők. Lévai Krisztián a PCC/NV, Mayer Attila au SSP/NV kategóriában zárt aranyérmesként.

A kecskeméti Gokart Stadionban az utolsó fordulójához érkezett a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) Gokart-kupa sorozata, ahol a T-Body-HRT Racing színeiben Szőke Martin és Tabódy Márton állt rajvonalra. A 12 futamból álló versenysorozat utolsó állomása nem hozott sikert a két pilóta számára, az összetett pontversenyben azonban így is a legjobbank bizonyultak. Szőke a Junior Max Aktív, Tabódy a GTC Open kategóriában szerzett országos bajnoki címet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában